ששת מאפים /

ששת מאפים

יצא לאור ע"י הוצאת על השולחן,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
428 התעניינו בספר

תקציר הספר
ששת מאפים – הספר השלישי בסדרת רבי המכר "ששת", מביא למעלה מ-300 מתכונים מנצחים של לחמים, עוגות שמרים ועוד מאפים מלוחים ומתוקים, שהמשותף לכולם הוא בצק. כמו בכל הספרים בסדרה, גם כאן קודם "למה" ורק אחר כך "איך": מתחילים עם העקרונות, הטיפים והסודות של כל מאפה, ומתקדמים למתכונים בדוקים ומגוונים. וכמו תמיד, כשמבינים ומקפידים ליישם כמה כללי יסוד, מגלים שהכנת מאפים בבית היא משימה אפשרית בהחלט, מהנה ומספקת. במרכז הספר למעלה מ-40 משפחות של מאפים: קלאסיקה צרפתית (קרואסון, בריוש, אקלר), לצד מתכוני סבתא נוסטלגיים (רוגלך, כעכי שומשום מלוחים) וגם מבחר מרתק של מאפים אתניים אהובים, מספינג´ מרוקאיים ועד בורקיטס בלקניים; מפוקאצ´ה איטלקיט ועד לחמניית פריקסה טוניסאית; וכמובן המאפה האהוב ביותר בעולם – לחם, על כל גווניו.קרין גורן - קונדיטורית ועיתונאית. עורכת האפייה של המגזין "על השולחן" ובעלת טור אוכל במוסף "סגנון" של "מעריב". עבדה כמפתחת המתכונים בקונדיטוריה של "לחם ארז". מחברת הספר "ששת מתוקים" ועורכת הספרים "שוקולד" ו"האוסף המתוק של על השולחן".רונן גורן – שף וכתב אוכל. שף המטבח החלבי במלון "דן" תל אביב וכותב במגזין "על השולחן". עבד במסעדות "לחם ארז" הרצליה ו"שלו ביער".השתלם בבלגיה ובאיטליה.212 עמודים.


הקורא עיר הקורא מתי
ספר123 באר שבע לפני שנתיים ו-4 חודשים מענה









©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ