המטבח האיטלקי / אדה מכלין סרווי

המטבח האיטלקי

אדה מכלין סרווי

יצא לאור ע"י הוצאת כתר, מכיל 284 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:67
1659 התעניינו בספר

תקציר הספר
ספר זה מביא ממיטב מתכוני המטבח היהודי - האיטלקי. מטבח זה קיים זה למעלה מאלפיים שנה, והוא אינו זהה למטבח האיטלקי. זוהי תערובת מופלאה של מסורות בישול איטלקיות, ספרדיות ומזרח - תיכוניות אחרות. האיטלקים עצמם, שמטבחם הוא מן המפורסמים בעולם, מייעצים לכל מי שרוצה "לאכול היטב" להתוודע אל מאכליהם של יהודי איטליה. כדי להתאים את המאכלים לחוקי הכשרות, הכניסו היהודים שינויים במאכלים האיטלקיים, ואגב כך נוצרו לעתים מעדנים חדשים לחלוטין. המפתיע הוא, שעל אף כל עושרו ורבגוניותו של המטבח היהודי האיטלקי, הוא פשוט למדי ואינו מחייב שימוש במצרכים יוצאי דופן או תהליכי בישול מסובכים.



פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ