![]() |
|
|
תקציר הספר
ספר זה מביא ממיטב מתכוני המטבח היהודי - האיטלקי. מטבח זה קיים זה למעלה מאלפיים שנה, והוא אינו זהה למטבח האיטלקי. זוהי תערובת מופלאה של מסורות בישול איטלקיות, ספרדיות ומזרח - תיכוניות אחרות. האיטלקים עצמם, שמטבחם הוא מן המפורסמים בעולם, מייעצים לכל מי שרוצה "לאכול היטב" להתוודע אל מאכליהם של יהודי איטליה. כדי להתאים את המאכלים לחוקי הכשרות, הכניסו היהודים שינויים במאכלים האיטלקיים, ואגב כך נוצרו לעתים מעדנים חדשים לחלוטין. המפתיע הוא, שעל אף כל עושרו ורבגוניותו של המטבח היהודי האיטלקי, הוא פשוט למדי ואינו מחייב שימוש במצרכים יוצאי דופן או תהליכי בישול מסובכים.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים