המטבח האיטלקי / אדה מכלין סרווי

המטבח האיטלקי

אדה מכלין סרווי

יצא לאור ע"י הוצאת כתר, מכיל 284 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
901 התעניינו בספר

תקציר הספר
ספר זה מביא ממיטב מתכוני המטבח היהודי - האיטלקי. מטבח זה קיים זה למעלה מאלפיים שנה, והוא אינו זהה למטבח האיטלקי. זוהי תערובת מופלאה של מסורות בישול איטלקיות, ספרדיות ומזרח - תיכוניות אחרות. האיטלקים עצמם, שמטבחם הוא מן המפורסמים בעולם, מייעצים לכל מי שרוצה "לאכול היטב" להתוודע אל מאכליהם של יהודי איטליה. כדי להתאים את המאכלים לחוקי הכשרות, הכניסו היהודים שינויים במאכלים האיטלקיים, ואגב כך נוצרו לעתים מעדנים חדשים לחלוטין. המפתיע הוא, שעל אף כל עושרו ורבגוניותו של המטבח היהודי האיטלקי, הוא פשוט למדי ואינו מחייב שימוש במצרכים יוצאי דופן או תהליכי בישול מסובכים.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ