הסיפור – אחרי למעלה מ-3 שנים ועשרות טורים מגרים שהדיי עפאים - איש אוכל, חקלאי ומבעלי “משק עפאים” – כותב במוסף “הארץ”, בהם לצד מתכונים טובים הוא מתאר את יחסי הגומלין בין בני אדם ואוכל, חוזר למקורות חומרי הגלם הכי בסיסיים, מאכלים תלויי עונות שנה, מצבי רוח וגעגועים לטעם של פעם – הגיע הזמן שנקבל את כל היופי הזה מרוכז בספר אחד עבה ויאמי (שיצא לדרך אגב הודות למימון המונים חברתי).
וסחטיין על הצוות המוכשר שבישל איתו לאורך כל הדרך, דן פרץ הצלם ונורית קריב הסטייליסטית, שמצליח לגרום למנת פריקסה להיראות כמו מוצג במומה.
הספר מסודר לפי חודשי השנה העבריים, מעוגת שוקולד שזיפים ולוז בתשרי, ועד סופריטו עוף בסלרי באלול.
אגב אם תרצו תוכלו להזמין את הספר עם הקדשה אישית מהדיי עצמו (“לדודה בטי, שלך בהערצה כנועה”).
כמה ומאיפה – 160 ש”ח בחנות “המגדלור” (במקום 178 ש”ח מחיר מלא) או ב”סיפור פשוט“;
בחנויות ספרים פרטיות ברחבי הארץ;
בחנויות משק עפאים או ישירות במשלוח עד הבית עם הקדשה בפנייה ל-info@ofaimme.com
...