איך לייבש עגבניות בתנור הביתי? איך לטפל בדג לסושי? איך להכין סטייק כמו במסעדה?איך להשתמש בשמן לצריבה? איך לבשל שעועית ולחסוך את ההשריה? איך לצלות בעלי כנף?איך להכין סופלה שוקולד מראש? איך לטפל במחבת מברזל יצוק? איך לטמפר שוקולד?גדולי השפים בישראל מצטרפים לשפים המובילים בארצות הברית וחולקים טכניקות, קיצורי דרך ושיטות עבודה שנרכשו עם שנים של ניסיון. כל שף מגלה סוד אחד קטן - אבל כזה שעושה את ההבדל."סודות של שפים" הוא לא עוד ספר בישול. זהו כלי עזר שתפתחו שוב ושוב גם כשאתם מבשלים מספר אחר, ממתכון בעיתון, או סתם מאלתרים....