|
1.
|
|
בשנים האחרונות חוללה שטית מונטיניאק מהפכה בהרגלי האכילה האירופיים. בני אדם אוכלים ארוחות בריאות יותר, יורדים במשקל, שומרים על משקלם האידיאלי ונהנים ממזונם. הם עושים זאת באישורם ובעידודם של תזונאים ורופאי לב בעולם כולו. מדוע ספירת הקלוריות המיתולוגית נכשלה בעליל. איך גופכם מעבד את המזון ומדוע אתם עולים במשקל. איך לתכנן מתכונים וארוחות בלי להיזדקק לטבלאות ולהוראות מסובכות. איך לזהות שומנים טובים ורעים וכך להוריד רמת כולסטרול במקביל להורדת משקל. "מדד גליקמי" של פחמימות שיעזור לכם לרזות. . מדוע קמח לבן, אורז לבן וסוכר גורמים לכם להשמין. . מדוע טוב לשתות יין עם הארוחה. . איך לאכול שוקולד ועדיין לשמור על דיאטה. . איך לאכול במסעדות, במסיבות, בכל מקום - ללא הגבלה על כמות האוכל. הספר כתוב בלשון בהירה ופשוטה. הוא מציע תוכנית הרזיה בשני שלבים, ומוסיף תפריטימ יומיים ומתכונים מומלצים. "הודות לתגליותיו של חוקר צרפתי מבריק, מישל מונטיניאק, אפשר לאכול כמה שנרצה (אפילו שוקולד!) ועדיין לרדת במשקל שבוע אחר שבוע" (וומנ'ז וורלד) מישל מונטיניאק, יליד צרפת, פורסם את מחקרו הראשון בנושא הורדת המשקל בצרפת. שנה אחרי כן כתב ופירסם ספר זה, המופיע היום ב35 - ארצות, ב18 - שפות ובמיליוני עותקים. הוא משמש תנ"ך לכוכבי קולנוע, לדיפלומטים ולבתי מלוכה אירופיים - אך בעיקר לכל האוהבים אוכל טוב מכל שכבות החברה....
|
|