תקציר הספר:
אחרי ספרם הראשון, שהוקדש לירקות והיה לרב מכר מדובר, מגישים חיים כהן וד"ר אלי לנדאו לבשלן העברי את חיים כהן ואלי לנדאו מבשלים 2 - ספר המשך, מקורי לא פחות מקודמו, המוקדש לבשר, דגים וביצים.
הספר כולל מאות מתכונים של מנות בקר, טלה, כבש ועוף, מיני הדגים הטריים הזמינים בישראל וגם, לראשונה, ביצים כמנות בזכות עצמן וכמרכיב מרכזי
אנה היא נערה רגילה, מלבד עובדה אחת ההופכת את יחסיה עם משפחתה לטעונים רגשית: הוריה הולידו אותה רק כדי שאחותה הגדולה, קייט, תוכל להילחם בלוקמיה שלה. בגיל 13, כמו רוב המתבגרים, אנה מתחילה לשאול את עצמה מי היא באמת, שכן תמיד הוגדרה ביחס לאחותה. כך היא מקבלת החלטה שאולי אין להעלותה על הדעת, החלטה שתקרע את משפחתה לגזרים ושעלולה להיות הרת-אס
"שובו של השף העירום" הוא קודם כול ספר על השיבה הביתה, אל הבישול הביתי. בספר זה, ג'יימי אוליבר מראה איך אפשר להפוך בקלות את המטבח הקטן בבית ליבשת גדולה של חוויות קולינריות, עם ניחוחות אסיאתיים וטעמים של הים התיכון. הבישול של ג'יימי אוליבר הוא שמח ואינטואיטיבי, נינוח וזריז, יצירתי וצבעוני. הוא שואף למקסימום טעם במינימום מאמץ ומשלב בקל
שגב אקספרס הוא ספרו השני של השף שגב משה. בספר זה תמצאו מתכונים מהירי הכנה, קלים וטעימים, את כולם תוכלו להכין במטבח הביתי ולהשיג תוצאות מרשימות במאמץ קטן מאוד.
צורת ההגשה זוכה בספר זה לדגש מיוחד. בין המתכונים תמצאו טיפים ורעיונות יצירתיים להגשה לא שגרתית, המלצות לכלים מיוחדים ושיטות חיתוך ופרזנטציה, שיהפכו כל סלט עגבניות פשוט למנה