![]() |
|
|
תקציר הספר
מדוע יש שפים יותר משפיות? מדוע נשים אינן קובעות מפגש "ניגוב" בחומוסיה? מה לליידי גודייבה ולשוקולד? מה אפשר להגיד על מי שאוכל עם הידיים? האמנם יש "שוחד מיני" אצל קופים? מה ההבדל בין "בישול נשי" ל"בישול גברי"? Diet זה נשי ו-Zore זה גברי? כיצד נולד בטעות החיבור בין פסיפלורה לתשוקה?
תשובות על שאלות אלה ואחרות, העוסקות במשולש: אוכל, מיניות ומגדר, הן חלק מתכנים מפתיעים, מרתקים ואף משעשעים הנמצאים הספר.
נעמה מזור, בעלת דוקטורט בחינוך ומומחית לתזונה קלינית טבעית, בספרה אוכל זה לא רק אכול, לוקחת את הקורא לסיור טעימות חופשי בעולם הגסטרונומיה והקולינריה, הספרות והאמנות, החי והצומח, הסרטים והמוסיקה ועוד. פיסות המידע מוגשות בקלילות ומתבלות רצינות בהומור, והעיקר - קלות לבליעה ולעיכול.
תשובות על שאלות אלה ואחרות, העוסקות במשולש: אוכל, מיניות ומגדר, הן חלק מתכנים מפתיעים, מרתקים ואף משעשעים הנמצאים הספר.
נעמה מזור, בעלת דוקטורט בחינוך ומומחית לתזונה קלינית טבעית, בספרה אוכל זה לא רק אכול, לוקחת את הקורא לסיור טעימות חופשי בעולם הגסטרונומיה והקולינריה, הספרות והאמנות, החי והצומח, הסרטים והמוסיקה ועוד. פיסות המידע מוגשות בקלילות ומתבלות רצינות בהומור, והעיקר - קלות לבליעה ולעיכול.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים