ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
243 התעניינו בספר

תקציר הספר
קורת רוח רבה נגרמה לי כאשר שמעתי על מפעלו של מיכאל בן-יוסף "יינות ישראל". לא זו בלבד שהיינות הללו אינם מוכרים דיים ברחבי העולם, אלא שגם בישראל לוקה המידע בחסר. עולם היין התפתח בהתמדה בארץ כנען - החל מימיו של נוח (מסופקני אם היין שלו היה אמנם ראוי לשתייה, בהתחשב בשיטות שבהן השתמש); דרך שנות חייו של אחד מאבות אבותיי, אדמונד, אשר ניסה להחדיר לארץ את גפני לאפיט ולהנהיג טכנולוגיות ייצור יין מודרניות'; ועד לימינו אנו ולתעשיית היין המשגשגת. העונג שבלגימת יין - הן זה המשביע את הגוף והן זה המעוגן במסורת - טבוע כה עמוק בתרבות היהודית שלנו, עד כי כמעט חובה היא מצדנו להשקיע כל מאמץ אפשרי לשיפור איכות היין בישראל. אני משוכנע כי ספר זה יתרום להתעניינות הגוברת והולכת ביינות טובים, ובעקבותיה תואץ מגמת השינוי בתחום זה, הנמצאת כבר בעיצומה. אריק דה רוטשילד פאריס




לקט ספרים מאת מיכאל בן - יוסף
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של מיכאל בן - יוסף






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ