![]() |
|
|
תקציר הספר
"אילו לקלוריות היו רגליים, הייתי מציעה להן מסאג´ רפלקסולוגי מפנק, עלי - לתמיד ובלבד שיעזבו אותי במנוחה...".
ספרה של לימור עברון גילת הינו ספר שנכתב מתוך אהבה לאוכל וניסיון לשים גבולות לאהבה זו... בכתיבה הומוריסטית אישית ומפוכחת משתפת המחברת את הקוראים במתכונים שמבשלים דאגה לבריאות ולגזרה.
זה אינו ספר דיאטות או מתכונים רגיל, אלא שילוב של שניהם תוך שימת דגש על הפן הבריאותי, כל זאת תוך קריצה מתוקה - מרירה. הספר נוגע גם בתחומים אחרים של החיים, כמו סקס, שינה, גידול ילדים ועוד, בגישה הוליסטית המיועדת לאנשים שבריאותם, מזונם וגזרתם יקרים להם.
מידע עדכני בנושא מזון בריאות ועשרות מתכונים קלים, בריאים, טעימים ודלי קלוריות, שזורים בסיפורים ואנקדוטות מהעבר וההוה של הכותבת ומשפחתה.
השילוב בין ידע מעשי, זווית פסיכולוגית וניסיון אישי, הופך את הספר לבר-יישום ואת נושא השינוי במטבח הביתי לאפשרי.
לימור עברון גילת - בת 46, תושבת זיכרון יעקב, נשואה ואם לשניים, נאלצת להדוף על בסיס יומיומי שישים ק"ג אותם השילה לפני שש-עשרה שנים. הירידה הגדולה ארכה כשנתיים, בעזרת קבוצת התמיכה להרזיה ´דיאטהקלאב´ בה היא משמשת כיום כמנחה בכירה ויועצת תזונה.
בעלת טור בנושא תזונה בריאה ב´מגזין המושבות´ ובעיתון ´הארץ´. בנוסף ללימודי תזונה טבעית התמחתה עברון-גילת בלימודי פסיכולוגיה (B.A) וטיפול משפחתי (M.A), שסייעו לה בעיסוקה והבנתה את הבעיה הסבוכה ששמה ´השמנת יתר´.
ספרה של לימור עברון גילת הינו ספר שנכתב מתוך אהבה לאוכל וניסיון לשים גבולות לאהבה זו... בכתיבה הומוריסטית אישית ומפוכחת משתפת המחברת את הקוראים במתכונים שמבשלים דאגה לבריאות ולגזרה.
זה אינו ספר דיאטות או מתכונים רגיל, אלא שילוב של שניהם תוך שימת דגש על הפן הבריאותי, כל זאת תוך קריצה מתוקה - מרירה. הספר נוגע גם בתחומים אחרים של החיים, כמו סקס, שינה, גידול ילדים ועוד, בגישה הוליסטית המיועדת לאנשים שבריאותם, מזונם וגזרתם יקרים להם.
מידע עדכני בנושא מזון בריאות ועשרות מתכונים קלים, בריאים, טעימים ודלי קלוריות, שזורים בסיפורים ואנקדוטות מהעבר וההוה של הכותבת ומשפחתה.
השילוב בין ידע מעשי, זווית פסיכולוגית וניסיון אישי, הופך את הספר לבר-יישום ואת נושא השינוי במטבח הביתי לאפשרי.
לימור עברון גילת - בת 46, תושבת זיכרון יעקב, נשואה ואם לשניים, נאלצת להדוף על בסיס יומיומי שישים ק"ג אותם השילה לפני שש-עשרה שנים. הירידה הגדולה ארכה כשנתיים, בעזרת קבוצת התמיכה להרזיה ´דיאטהקלאב´ בה היא משמשת כיום כמנחה בכירה ויועצת תזונה.
בעלת טור בנושא תזונה בריאה ב´מגזין המושבות´ ובעיתון ´הארץ´. בנוסף ללימודי תזונה טבעית התמחתה עברון-גילת בלימודי פסיכולוגיה (B.A) וטיפול משפחתי (M.A), שסייעו לה בעיסוקה והבנתה את הבעיה הסבוכה ששמה ´השמנת יתר´.
פרסומת