The Food and Cooking of Tuscany: Classic Dishes from Tuscany, Umbria and La Marche / Valentina Harris

The Food and Cooking of Tuscany: Classic Dishes from Tuscany, Umbria and La Marche

Valentina Harris

יצא לאור ע"י הוצאת Aquamarine,
שפת הספר: אנגלית







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
137 התעניינו בספר

תקציר הספר
Explore the delights of the cooking of Tuscany, Umbria and the Marche in 60 classic recipes. Provides a guide to the key ingredients of the region, as well as insightful information on the geography, history, festivals and culinary traditions.



פרסומת

לקט ספרים מאת Valentina Harris
שם הספר
Pasta Galore
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Valentina Harris






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ