The Food and Cooking of Slovenia: Traditions, ingredients, tastes & techniques in over 60 classic recipes / Janez Bogataj

The Food and Cooking of Slovenia: Traditions, ingredients, tastes & techniques in over 60 classic recipes

Janez Bogataj

יצא לאור ע"י הוצאת Aquamarine,
שפת הספר: אנגלית







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
123 התעניינו בספר

תקציר הספר
This inspirational new book reveals the full potential of this little-known cuisine, a fascinating blend of European and Slavic tastes. Whether one chooses to start with the smoky flavored sweet-and-sour Bean and Sauerkraut Hotpot from the Primorska region close to the Adriatic sea, or the celebrated multi-layered Prekmurje Gibanica Pie from the north east, the selection of dishes gives a delightful insight into the varied and wholesome tastes of Slovenia.



פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ