Miniature Food Masterclass: Materials and Techniques for Model-Makers / Angie Scarr

Miniature Food Masterclass: Materials and Techniques for Model-Makers

Angie Scarr

יצא לאור ע"י הוצאת Guild of Master Craftsman,
שפת הספר: אנגלית







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
122 התעניינו בספר

תקציר הספר

This exciting new collection from Angie Scarr takes miniaturists on a voyage of discovery and inspiration. In a master class packed full of ideas, techniques, and easy-to-follow images, Angie reveals the secrets of her amazingly intricate work and invites us to share her passion for miniature food. She discusses tools and materials, and demonstrates how to create liquid and translucent effects; do glazing, molding, and caning; and use gels and polymers. The mouth-watering and extraordinarily detailed miniatures include various fruits and vegetables, yummy looking cakes and tarts, squid, stuffed olives, and cut coconuts.

 




פרסומת

לקט ספרים מאת Angie Scarr
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Angie Scarr






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ