![]() |
Making Artisan Cheese: Fifty Fine Cheeses That You Can Make in Your Own Kitchen (Quarry Book)Tim Smith
יצא לאור ע"י הוצאת Quarry Books,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
Cheese is a sprawling, worldwide industry that has spawned interest among consumers in exploring fine cheeses. Now, you too can have your own slice of the trend. With this informative guide about home cheese making, you will be able to turn your kitchen into the perfect cheese laboratory, creating fresh, artisan cheese with flavor that will surpass that of any commercial product.
With its inspiring, mouth-watering photographs, Making Artisan Cheese shares the secrets behind creating fifty types of cheeses, including mozzarella, feta, Swiss, cheddar, and Stilton. The book charts the best cheese and wine combinations and also provides you with information about other foods to pair the cheese with and how to store your creations to preserve their flavor and freshness.
פרסומת
לקט ספרים מאת Tim Smith
שם הספר |
---|
Tim Smiths Solar & Lunar Fishing & Hunting Times 2009 (AFN Technical Guides) |
Buck Wilder's : Small Twig Hiking And Camping Gui De |
Buck Wilder's : Small Fry Fishing Guide |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Tim Smith
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים