Asian Dumplings: Mastering Gyoza, Spring Rolls, Samosas, and More / Andrea Nguyen

Asian Dumplings: Mastering Gyoza, Spring Rolls, Samosas, and More

Andrea Nguyen

יצא לאור ע"י הוצאת Ten Speed Press,
שפת הספר: אנגלית







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
154 התעניינו בספר

תקציר הספר
Pot stickers, gyoza, spring rolls, samosas--whether wrapped or rolled, steamed or fried, Asian dumplings are surprisingly easy to prepare, as Andrea Nguyen demonstrates in ASIAN DUMPLINGS. Her crystal-clear recipes for more than 75 of Asia's most popular savory and sweet parcels, pockets, packages, and pastries range from Spicy Potato Samosas to Shanghai Wonton Soup. Organized according to type (wheat pastas, skins, buns, and pastries; translucent wheat and tapioca preparations; legumes and tubers; sweet dumplings), ASIAN DUMPLINGS also contains everything anyone needs to know about equipment and ingredients; techniques for shaping, filling, and cooking; plating and serving; and ordering in restaurants.



פרסומת

לקט ספרים מאת Andrea Nguyen
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Andrea Nguyen






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ