Fat: An Appreciation of a Misunderstood Ingredient, with Recipes / Jennifer McLagan

Fat: An Appreciation of a Misunderstood Ingredient, with Recipes

Jennifer McLagan

יצא לאור ע"י הוצאת Ten Speed Press,
שפת הספר: אנגלית







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
147 התעניינו בספר

תקציר הספר
Duck fat. Caul fat. Leaf lard. Bacon. Ghee. Suet. Schmaltz. Cracklings. Jennifer McLagan knows and loves cooking fat, and you'll remember that you do too once you get a taste of her lusty, food-positive writing and sophisticated comfort-food recipes. Dive into more than 100 sweet and savory recipes using butter, pork fat, poultry fat, beef fat, and lamb fat, including Slow Roasted Pork Belly with Fennel and Rosemary, Risotto Milanese, Duck Rillettes, Bone Marrow Crostini, and Choux Paste Beignets. Scores of sidebars on the cultural, historical, and scientific facets of culinary fats as well as sumptuous food photos throughout make for a plump, juicy, satisfying read for food lovers.



פרסומת

לקט ספרים מאת Jennifer McLagan
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Jennifer McLagan






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ