|
Arthur Schwartz's Jewish Home Cooking: Yiddish Recipes RevisitedArthur Schwartz
יצא לאור ע"י הוצאת Ten Speed Press,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
Arthur Schwartz knows how Jewish food warms the heart and delights the soul, whether it's talking about it, shopping for it, cooking it, or, above all, eating it. JEWISH HOME COOKING presents authentic yet contemporary versions of traditional Ashkenazi foods--rugulach, matzoh brei, challah, brisket, and even challenging classics like kreplach (dumplings) and gefilte fish--that are approachable to make and revelatory to eat. Chapters on appetizers, soups, dairy (meatless) and meat entrees, Passover meals, breads, and desserts are filled with lore about individual dishes and the people who nurtured them in America. Light-filled food and location photographs of delis, butcher shops, and specialty grocery stores paint a vibrant picture of America's touchstone Jewish food culture.
פרסומת
לקט ספרים מאת Arthur Schwartz
| שם הספר |
|---|
| The Southern Italian Table: Authentic Tastes from Traditional Kitchens |
| Arthur Schwartz's New York City Food: An Opinionated History and More Than 100 Legendary Recipes |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Arthur Schwartz
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים