Blue Ribbon Preserves: Secrets to Award-Winning Jams, Jellies, Marmalades and More / Linda J. Amendt

Blue Ribbon Preserves: Secrets to Award-Winning Jams, Jellies, Marmalades and More

Linda J. Amendt

יצא לאור ע"י הוצאת HP Trade,
שפת הספר: אנגלית







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
124 התעניינו בספר

תקציר הספר
Blue Ribbon Preserves features the award-winning recipes, canning tips, and methods for making preserves that have made Linda J. Amendt one of the top prize-winning cooks in the nation. This handy and helpful volume explains how to make the finest jams, jellies, marmalades, preserves, conserves, butters, curds, fruit, vegetables, juices, sauces, pickles, vinegars, syrups, and specialty preserves. Plus, it has a complete canning guide with the latest methods and safety precautions.



פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ