The Cheeses of California: A Culinary Travel Guide / Jeanette Hurt

The Cheeses of California: A Culinary Travel Guide

Jeanette Hurt

יצא לאור ע"י הוצאת Countryman Press,
שפת הספר: אנגלית







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
158 התעניינו בספר

תקציר הספר
The Cheeses of California introduces readers to California’s artisan cheesemakers, and distinct California cheeses, with suggestions on where to find them and how to enjoy them. Profiling the state’s best cheesemakers and dairy destinations, and most unique sheep, goats, and cow’s milk cheeses, Hurt also leads you to travel destinations, lodgings, restaurants, cheese purveyors, and wineries along the way. Also included are wine and beer pairings; a helpful map of the cheesetrail; names and addresses for all of the sites featured in the book; selected California cheese recipes, and so much more.



פרסומת

לקט ספרים מאת Jeanette Hurt
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Jeanette Hurt






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ