![]() |
The New Book of SoupsThe Culinary Institute of America
יצא לאור ע"י הוצאת Lebhar-Friedman,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
The CIA has updated and expanded the selection of recipes for The New Book of Soups. The New Book of Soups contains all the recipes you've come to enjoy from the original Book of Soups plus 30 brand new recipes and more than 130 new full-color photos. We also added a chapter devoted to stews as well as Shopping for Soup Ingrendients, a valuable resource for planning your trip to the market. The New Book of Soups is the home cook's ultimate guide for the preparation of delicious soups and stews for any season or occasion.
פרסומת
לקט ספרים מאת The Culinary Institute of America
שם הספר |
---|
Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft |
Baking at Home with The Culinary Institute of America |
The Professional Chef |
Breakfasts & Brunches (Culinary Institute of America) |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של The Culinary Institute of America
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים