|
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan ConfectionerPeter P. Greweling
יצא לאור ע"י הוצאת Wiley,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
Chocolate and candy making today is undergoing a renaissance in public awareness and status. This comprehensive book combines artisan confectionery techniques with accessible explanations of the theory and science as well as formulas for use in production. Fundamental information for the confectioner includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. The book contains 140 formulas and variations for beautiful confections, including dairy-based centers, crystalline and noncrystalline sugar confectionery, jellies, and nut center and aerated confections.
פרסומת
לקט ספרים מאת Peter P. Greweling
| שם הספר |
|---|
| Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America |
|
Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Peter P. Greweling
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים