|
|
|
תקציר הספר
An enthralling world history of food from prehistoric times to the present. A favorite of gastronomes and history buffs alike, Food in History is packed with intriguing information, lore, and startling insights--like what cinnamon had to do with the discovery of America, and how food has influenced population growth and urban expansion.
פרסומת
לקט ספרים מאת Reay Tannahill
| שם הספר |
|---|
| The seventh son |
| Return of the stranger |
| In still and stormy waters |
| Fatal majesty : the drama of mary queen of scots |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Reay Tannahill
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים