|
Supermarket Vegan: 225 Meat-Free, Egg-Free, Dairy-Free Recipes for Real People in the Real WorldDonna Klein
יצא לאור ע"י הוצאת Perigee Trade,
שפת הספר: אנגלית |
|
תקציר הספר
An all-new collection of delicious, simple vegan dishes using easy- to-find, readily available ingredients-going vegan has never been easier.
The author of The Mediterranean Vegan Kitchen shows readers how to use readily-available ingredients to create healthy, delicious, simple, low-cost, and elegant family vegan meals, including:
•More than 225 meat-free, egg-free, dairy-free recipes for appetizers, soups, salads, main courses, side dishes, beverages and desserts
•No expensive and suspect meat, egg, or dairy "substitutes"
•Helpful preparation tips
•Comprehensive nutritional analysis of every recipe
The author of The Mediterranean Vegan Kitchen shows readers how to use readily-available ingredients to create healthy, delicious, simple, low-cost, and elegant family vegan meals, including:
•More than 225 meat-free, egg-free, dairy-free recipes for appetizers, soups, salads, main courses, side dishes, beverages and desserts
•No expensive and suspect meat, egg, or dairy "substitutes"
•Helpful preparation tips
•Comprehensive nutritional analysis of every recipe
פרסומת
לקט ספרים מאת Donna Klein
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Donna Klein
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים