The Book of Jewish Food: An Odyssey from Samarkand to New York / Claudia Roden

The Book of Jewish Food: An Odyssey from Samarkand to New York

Claudia Roden

יצא לאור ע"י הוצאת Knopf,
שפת הספר: אנגלית







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
318 התעניינו בספר

תקציר הספר
A monumental work--the story of the Jewish people told through the story of Jewish cooking--The Book of Jewish Food traces the development of both Ashkenazic and Sephardic Jewish communities and their cuisine over the centuries. The 800 magnificent recipes, many never before documented, represent treasures garnered bu Roden through nearly 15 years of traveling around the world. 50 photos & illustrations.



פרסומת

לקט ספרים מאת Claudia Roden
שם הספר
The book of jewish cooking:an odyssey from samarka
Arabesque: A Taste of Morocco, Turkey, and Lebanon
The New Book of Middle Eastern Food
The Book of Jewish Food: An Odyssey from Samarkand and Vilna to the Present Day לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של Claudia Roden





©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ