נוגדי חמצון / ג`ק צ`אלס ומליסה בלוק

נוגדי חמצון

ג`ק צ`אלס ומליסה בלוק

יצא לאור ע"י הוצאת פוקוס, בשנת 2005, מכיל 138 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
145 התעניינו בספר

תקציר הספר
בשנת 1954 גילה הכימאי האמריקאי ד"ר הרמן את אחד הגורמים החשובים להזדקנותנו - הרדיקלים החופשיים, שהם תוצר של חילוף החומרים בגופנו. מאז פורסמו למעלה מ - 100,000 מחקרים בכתבי עת מדעיים העוסקים בקשר שבין הרדיקלים החופשיים המזיקים ובין פעילות הנגד של נוגדי - החמצון ובקשר של אלה למניעה ולריפוי של מחלות כרוניות רבות, כמו מחלות לב וכלי הדם, מפרקים, סרטן, אלצהיימר,סוכרת ועוד. כולנו יודעים שאכילה נכונה, מצד אחד, והשלמה של צורכי הגוף באמצעות תוספי תזונה, מצד שני, יכולות לסייע רבות לבריאותנו. אך מעבר למידע כללי זה, אנו זקוקים לפתרונות שמותאמים לנו באופן אישי, כגון: מהם תוספי התזונה המתאימים לנו, או מהו המזון שיועיל לגופנו. סדרת סודות הבריאות מציגה את כל התשובות לשאלות אלה בהסתמך על הממצאים המדעיים העדכניים ביותר. באמצעות ספר זה תכירו את מנגנון הפעולה של הרדיקלים החופשיים בגופנו ותבינו כיצד יכולים נוגדי - החמצון לנטרל אותם ולבטל את הנזק המצטבר שלהם. ספר זה יסייע לכם לאמוד את "מדד החמצון" שלכם ובאמצעותו לבחור את נוגדי החמצון היעילים ביותר עבורכם. הספר מתאר את המגוון הרחב של נוגדי החמצון, המוכרים לנו יותר כוויטמינים ומינרלים, או כ"תוספי תזונה" ויתווה את אופן השימוש היעיל בהם במטרה לשפר את בריאותכם ולהעניק לכם אריכות חיים.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ