|
ניו יורק לאוהבי האוכל |
|
|
תקציר הספר
ניו יורק בירת הגסטרונומיה העולמית. עיר שאוכלת בחוץ ללא הפסקה- במסעדות פאר, במסעדות שכונתיות, בבתי קפה, בפארקים וברחוב. אין מטבח לאומי, אשינו מיוצג בין אלפי מסעדותיה;ואין מעדן, אקזוטי ככל שיהיה, שלא צתליח להשיג על מדפי החנויות. השפע הזה מרגש, אבל גם מסחרר ומבלבל, וכאן נכנס לתמונה "ניו יורק לאוהבי האוכל" – מדריך ראשון מסוגו בעברית, שנכתב ונערך על ידי מומחי אוכל ישראלים המתגוררים בניו יורק, במיוחד עבור התייר הישראלי חובב האוכל, המסעדות והבילויים. שימו אותו בתיק (הוא שוקל רק 200 גרם), וצאו לגלות את הסודות הטעימים ביותר.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים