בראש השולחן

בראש השולחן

יצא לאור ע"י הוצאת על השולחן,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
115 התעניינו בספר

תקציר הספר
מתוך המתכונים שהתפרסמו ב"על השולחן" ליקטנו את אלו שזכו לתגובות אוהדות במיוחד. חתומים עליהם מיטב השפים המקומיים, קצבים מומחים וגם בשלנים ביתיים, המביאים את מתכוני הדגל המשפחתיים. תמצאו כאן תבשילי קדרה אתניים מגוונים, נתחי בשר צלויים בשלמותם במגוון שיטות, וגם מקומו של הבשר הטחון לא נפקד. כדי להשלים את התמונה, אנו מביאים תריסר תוספות טעימות, שיחמיאו למנת הבשר החגיגית שתבחרו להגיש.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ