על השולחן-סלטים

על השולחן-סלטים

יצא לאור ע"י הוצאת על השולחן,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
291 התעניינו בספר

תקציר הספר
חביתה עם סלט ירקות קצוץ טרי טרי לארוחת בוקר, שניצל עם צ'יפס סלט בצהרים,
קיש עם סלט ירוק בוויניגרט לארוחת ערב קלילה, ערכת סלטים לפיקניק...
הסלט הוא כמו שחקן משנה מצטיין, שאם נפקד מקומו, מרגישים מיד בחסרונו.
לקסם אחראים הצבעים, הניחוחות וטעמם של הירקות.
הכנת סלט אינה מלאכה מסובכת. בעיקר צריך להקפיד על טריות, לתבל בחוכמה ולהגיש
מיד. בספר זה, השישי בסדרת "פינת אוכל", כינסנו למעלה מ- 65 מתכונים, להכנת
מגוון רחב של סלטים.










©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ