על השולחן-סלטים |
|
|
תקציר הספר
חביתה עם סלט ירקות קצוץ טרי טרי לארוחת בוקר, שניצל עם צ'יפס סלט בצהרים,
קיש עם סלט ירוק בוויניגרט לארוחת ערב קלילה, ערכת סלטים לפיקניק...
הסלט הוא כמו שחקן משנה מצטיין, שאם נפקד מקומו, מרגישים מיד בחסרונו.
לקסם אחראים הצבעים, הניחוחות וטעמם של הירקות.
הכנת סלט אינה מלאכה מסובכת. בעיקר צריך להקפיד על טריות, לתבל בחוכמה ולהגיש
מיד. בספר זה, השישי בסדרת "פינת אוכל", כינסנו למעלה מ- 65 מתכונים, להכנת
מגוון רחב של סלטים.
קיש עם סלט ירוק בוויניגרט לארוחת ערב קלילה, ערכת סלטים לפיקניק...
הסלט הוא כמו שחקן משנה מצטיין, שאם נפקד מקומו, מרגישים מיד בחסרונו.
לקסם אחראים הצבעים, הניחוחות וטעמם של הירקות.
הכנת סלט אינה מלאכה מסובכת. בעיקר צריך להקפיד על טריות, לתבל בחוכמה ולהגיש
מיד. בספר זה, השישי בסדרת "פינת אוכל", כינסנו למעלה מ- 65 מתכונים, להכנת
מגוון רחב של סלטים.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים