עוגיות ועוד

מיכל אלחלל-לוי

עוגיות ועוד

מיכל אלחלל-לוי








ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
138 התעניינו בספר

תקציר הספר
הפגישה שלי עם עולם הבישול התרחשה בגיל צעיר מאוד ודרך אפיית עוגיות. אמי נרתעה מהטרחה הכרוכה בהכנתן, ואני התנדבתי ללוש וליצור בבצק עד שהוכתרתי בבית ל"מלכת העוגיות". מכאן ואילך החל סיפור האהבה הארוך שלי עם המטבח בכלל והתנור בפרט. הכנת עוגיות אמנם דורשת קצת סבלנות וקמצוץ אהבה לעבודות המטבח, אבל בעיני עדיפה תמיד צלחת עוגיות מגוונת ומעניינת על פני עוגות וקינוחים אחרים. לעוגיות, חוץ מטעמן ומראן המשובח, יש עוד יתרון נפלא - הן נשמרות לאורך זמן, אפשר לאחסן אותן בקופסאות ביתיות פרחוניות, ובשעת הצורך להגיש אותן על צלחת מרהיבה. אוסף המתכונים המוגש בספר סוקר למעשה את ההשפעות שעליהן גדלתי ואת מסורות האפייה שלמדתי במשך חיי. תמצאו כאן עירוב של עוגיות גרמניות מהבית ה"יקה" שלי, עוגיות אמריקניות מהתקופה שבה למדתי בישול בארה"ב, הרבה קלאסיקה צרפתית שספגתי בבית הספר לבישול בצרפת ומהעבודה במלון "ריץ" הפריזאי, וכן השפעה ארץ ישראלית רבה, לאור תגובות הקהל שבשבילו אני אופה במפעל הקייטרינג שלי. אני מזמינה אתכם לאפות וליהנותיחד איתי. מיכל לוי.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ