התזונה מימי-קדם ועד ימינו - מדע התזונה בהתפתחותו / יחיאל קרל גוגנהיים

התזונה מימי-קדם ועד ימינו

מדע התזונה בהתפתחותו

יחיאל קרל גוגנהיים

יצא לאור ע"י הוצאת מאגנס, בשנת 2001, מכיל 360 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
487 התעניינו בספר

תקציר הספר
מדע התזונה החל לפני כ-2,500 שנה, כשחכמי יוון העתיקה ניסו לתת תשובה רציונלית על שאלות היסוד בתזונה: כיצד נעשה המזון לחלק מהגוף וכיצד נשמר האיזון העדין בין מה שנכנס לגוף לבין היוצא ממנו. שאלות אלו העסיקו את חוקרי התזונה בכל הדורות. הספר עוסק בהתפתחות חקר התזונה עד אמצע המאה העשרים ומקדיש מקום רב לתולדות חקר המחלות הנגרמות מליקויי תזונה.


הקורא עיר הקורא מתי
הגר תל אביב לפני שנתיים ו-10 חודשים מענה
david markovitz azor לפני שנתיים ו-5 חודשים מענה





התחיל לקרוא לפני שנתיים ו-5 חודשים


לקט ספרים מאת יחיאל קרל גוגנהיים
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של יחיאל קרל גוגנהיים






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ