Basic Issues Of The History Of Nutrition / יחיאל קרל גוגנהיים

Basic Issues Of The History Of Nutrition

יחיאל קרל גוגנהיים

יצא לאור ע"י הוצאת מאגנס, בשנת 2000, מכיל 143 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
216 התעניינו בספר

תקציר הספר
The Book Presents Ten Essays Focusing On The State Of Knowledge Of Some Basic Issues Of Nutrition In Various Periods And The Ways Of Thinking About Them, E.g. The Digestion Of Food, The Utilization Of Nutrients And Their Conversion Into Body Substance, Obesity, Dietary Standards Or The Need Of Specific Nutrients. In The Introduction, Professor Guggenheim Endeavors To Place Each Essay In Its Historical Context. As A Result, Without Claiming To Present An Abridged History Of Nutrition, The Book Encompasses A Span Of 2,400 Years, From The Greco-roman Antiquity Until The Twentieth Century.


הקורא עיר הקורא מתי
יאיר כרם מהר לפני שנתיים ו-7 חודשים מענה






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ