![]() |
Basic Issues Of The History Of Nutritionיחיאל קרל גוגנהיים
יצא לאור ע"י הוצאת מאגנס, בשנת 2000, מכיל 143 עמודים,
|
|
תקציר הספר
The Book Presents Ten Essays Focusing On The State Of Knowledge Of Some Basic Issues Of Nutrition In Various Periods And The Ways Of Thinking About Them, E.g. The Digestion Of Food, The Utilization Of Nutrients And Their Conversion Into Body Substance, Obesity, Dietary Standards Or The Need Of Specific Nutrients. In The Introduction, Professor Guggenheim Endeavors To Place Each Essay In Its Historical Context. As A Result, Without Claiming To Present An Abridged History Of Nutrition, The Book Encompasses A Span Of 2,400 Years, From The Greco-roman Antiquity Until The Twentieth Century.
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים