תזונה בריאה וטעימה / שני ריף-פרופסורסקי

תזונה בריאה וטעימה

שני ריף-פרופסורסקי

בשנת 2006,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
197 התעניינו בספר

תקציר הספר
אמנות הבישול והרכבת התפריט בעידן החדש לשמירה על הבריאות בחג ובחול ולטיפול בחולים. הספר מיועד לכל אדם, הרוצה להכיר עולם מזון הבריאות ולגוון את התפריט במאכלים חדשים ומעניינים, עם או בלי לעשות שינויים מרחיקי-לכת במזווה. סטודנטים לתזונה, מטפלים ומטופלים, צעירים ומבוגרים, צמחונים, טבעונים וקרניבורים.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ