![]() |
|
|
תקציר הספר
אמנות הבישול והרכבת התפריט בעידן החדש לשמירה על הבריאות בחג ובחול ולטיפול בחולים. הספר מיועד לכל אדם, הרוצה להכיר עולם מזון הבריאות ולגוון את התפריט במאכלים חדשים ומעניינים, עם או בלי לעשות שינויים מרחיקי-לכת במזווה. סטודנטים לתזונה, מטפלים ומטופלים, צעירים ומבוגרים, צמחונים, טבעונים וקרניבורים.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים