» יש כפילויות בתוצאות החיפוש? דווח לנו
קרין גורן

קרין גורן

         קונדיטורית ומפתחת מתכונים, מגישת תכנית הטלוויזיה "המדריך לאפייה" בערוץ 10, עיתונאית אוכל ומחברת ספרי אפייה, כולל הספר החדש - רב המכר "סודות מתוקים" .     אז איך אני מספיקה את כל אלה?     בתור בחורה די עצלה מיסודי, גיליתי שכשאני עושה דברים שאני באמת אוהבת – אני הופכת להיות חרוצה מאוד.     תבינו, שנים חיפשתי "מה אני רוצה להיות כשאהיה גדולה": אז מה ה... המשך לקרוא     
1.
ששת מאפים – הספר השלישי בסדרת רבי המכר "ששת", מביא למעלה מ-300 מתכונים מנצחים של לחמים, עוגות שמרים ועוד מאפים מלוחים ומתוקים, שהמשותף לכולם הוא בצק. כמו בכל הספרים בסדרה, גם כאן קודם "למה" ורק אחר כך "איך": מתחילים עם העקרונות, הטיפים והסודות של כל מאפה, ומתקדמים למתכונים בדוקים ומגוונים. וכמו תמיד, כשמבינים ומקפידים ליישם כמה כללי י...

2.
קרין גרין ממתיקה סוד ומגלה לכם טכניקות, פטנטים וטיפים של מקצוענים. בספר כ-100 מתכונים מנצחים של עוגות בחושות, עוגות שמרים, עוגות גבינה, עוגות פאי, עוגיות, עוגות מוס, קינוחים וכמובן המון שוקולד. כל מתכון מלווה בסוד מתוק שישדרג לכם את הביצוע במטבח....

3.
"אפייה זה קל, כיף וטעים - ממש משחק ילדים"קרין גורן פותחת לדור הצעיר דלת לעולם האפייה, עם מבחר מתכונים פשוטים,מהירים ויצירתיים שכל ילד יכול להכין (כמעט לגמרי) בעצמו.כל מתכון מלווה בסדרת צילומים המדגימים כל שלב ושלב בהכנה.בנוסף תמצאו בספר מילון מאוייר המסביר מונחים בסיסיים באפייה.מצורף DVD בו מדגימה קרין גורן הכנת מבחר מתכונים מהספר.ה...

4.
אחרי שחשפה את הסודות המתוקים של הקונדיטורים בספריה הקודמים, קרין גורן מפצחת את סודות המטבח של הסבתות, בספר מרגש במיוחד. בספר תמצאו 100 מתכוני סבתא מנצחים, בגרסאות אישיות של קרין שמותאמות למטבח המודרני, לציוד העכשווי ולשיטות העבודה העדכניות. לכל מתכון מצורף סוד שמשדרג את חוכמת המטבח של פעם. המתכונים מדויקים, בדוקים מכל הכיוונים ומו...

5.
ששת מתוקים- ספר ההמשך לרב המכר "ששת בישול" מוקדש לתחום האהוב ביותר במטבח הישראלי הביתי- הכנת עוגות, עוגיות וקינוחים. כל מי שאוהב יודע, שמדובר במדע מדויק. מתכון בדוק ומפורט חיוני להצלחה, אבל כדי לשחזר את ההצלחה שוב ושוב, וגם כדי לאלתר ולהוסיף נגיעה אישית לעוגות ולמתוקים שאתם מכינים, חייבים ללכת עוד צעד- להבין את ההיגיון שמאחורי הפעול...

6.
עיצמו את העיניים והתמסרו לחוויה. קודם כל הריח - עדין, אבל כזה שאין לטעות בו. אחר כך הטעם - מתוק - מריר, מעורר, מוכר אך מרגש בכל פעם מחדש, עוטף את הפה בקטיפה מתוקה ומשאיר חשק לעוד. השוקולד מלווה את התרבות האנושית לאורך אלפי שנים. כוהני דת רקחו ממנו מנחות לאלים, בנות אצולה הזילו דמעות ענוגות מעל ספלי שוקולטה מהבילים, מחזרים מבוישים הגי...

7.
אחרי שספרה "סודות מתוקים" שבר שיאים וצעד למעלה מ-180 שבועות ברשימת רבי המכר, קרין גורן חוזרת עם ספר שני בסדרה. ב"סודות מתוקים 2" תמצאו כ-100 מתכונים חדשים וחמים מהתנור של קרין. מתכוני הספר מחולקים ל-5 פרקים: שוקולד! - עוגות שוקולד מושחתות שאוכלים לבד, בחושך. מותק של דיאטה - עוגות, עוגיות וקינוחים לייט, מופחתי שומן וקלוריות. עוגות של בית -...

8.
שוקולד - מבית "על השולחן". עיצמו את העיניים והתמסרו לחוויה. קודם כל הריח -עדין, אבל כזה שאין לטעות בו. אחר כך הטעם - מתוק-מריר, מעורר, מוכר אך מרגש בכל פעם מחדש, עוטף את הפה בקטיפה מתוקה ומשאיר חשק לעוד. השוקולד מלווה את התרבות האנושית לאורך אלפי שנים. כוהני דת רקחו ממנו מנחות לאלים, בנות אצולה הזילו דמעות ענוגות מעל ספלי שוקולטה מהבי...

9.
10.
טארט פטל לימון של אורנה ואלה, בראוניז של ארז. טורט שוקולד חלבה של הנס ברטלה, עוגת שלושת השוקולדים של בן עמי, טארט טאטן של ויקטור גלוגר, מלבי של עופר גל, עוגיות ריבה של מתוקה - אלה רק מקצת המאפים והקינוחים המופיעים באוסף המתוק של "על השולחן" - מתכונים מופלאים, שרבים מהם כבר הפכו למיתולוגיה מקומית. האוסף המתוק של "על השולחן" מציג כ-100 מת...

11.
12.
קרין גורן ממתיקה סוד ומגלה לכם טכניקות, פטנטים וטיפים של מקצוענים. בספר כ-100 מתכונים מנצחים של עוגות בחושות, עוגות שמרים, עוגות גבינה, עוגות פאי, עוגיות, עוגות מוס, קינוחים וכמובן המון שוקולד. כל מתכון מלווה בסוד מתוק שישדרג לכם את הביצועים במטבח. מצורף DVD שצולם במיוחד לספר, בו מדגימה קרין גורן, צעד אחר צעד, את הכנתם של מתכונים נבחרים ...

13.
קרין גורן חוזרת – ויש לה חדשות מתוקות במיוחד אחרי שהביאה למטבח הביתי את הסודות של המקצוענים, פתחה את השער לעולם הקונדיטוריה לקוראים ולצופי הטלוויזיה והפכה לשם נרדף לתחביב האפייה שסוחף את ישראל, קרין גורן מזמינה אתכם הביתה. עשרות מתכונים לעוגות, עוגיות וקינוחים, בספר חדש שיעשה לכם חשק להישאר בבית... ולהתחיל לאפות. כל מתכון מלוו...

14.
 


©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ