בני סיידא ואבי ביטון מבשלים / בני סיידא

בני סיידא ואבי ביטון מבשלים

בני סיידא

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2010, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
513 התעניינו בספר

תקציר הספר
בני סיידא והשף אבי ביטון חברו יחד לספר מלהיב ומרהיב, מוקפד וברור, עם מתכונים מפתיעים וקלי הכנה, שעשויים ממוצרים נגישים ומוכרים - ספר אשר כולו אהבה לאוכל, למטבח ולסועדים.
בספר שלפניכם תמצאו מנות שיש בהן קריצה למשהו מיוחד ולא שגרתי - ואת כולן אפשר להכין בקלות: נישנושים, מנות ראשונות, מנות עיקריות, תוספות וקינוחים. אוכל פשוט ומתוחכם, אוכל טעים ומאתגר, עם חומרי גלם שיש בכל בית. מנות שמכינים תוך דקות עם מצרכים ספורים, ומנות מושקעות יותר - אלה ואלה קוצרים תשואות עם הסועדים.

בני סיידא הוא מחבר רבי-המכר ´קופסת העוגיות שלי´, ´ארוחות מפנקות´, ´ברגע האחרון´, ´קציצות´, ועוד.
אבי ביטון הוא שף ובעלים של מסעדת ´אדורה´ בתל-אביב.
הספר הזה הוא תולדה של המפגש המיוחד בין שניהם.




בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ