![]() |
|
|
תקציר הספר
שנן אין ספור דרכים, שבהן עשוי הדבש לשפר ולהוסיף רב גוניות, טעם ועושר לתזונתו האישית של כל אחד ואחד. לא זו בלבד אלא הוא גם בעל תכנות רפואיות - במשך מאות בשנים בכל רחבי העולם שימש הדבש לטיפולים במצבי תחלואה שונים. הדבש נמצא בשימוש אף בתעשיות התמרוקים, המשקאות החריפים וכן כחומר משמר. עוד ועוד אנשים, המפנים עורף למזונות מעובדים ומשוללי חיוניות, מכירים כעת בחשיבותו של הדבש כמזון טבעי, טהור, בלתי מעובד וזול באופן יחסי. ספר זה, ``הדבש``, מוסר לקורא מידע בדבר תהליך ייצורו של הדבש, מהותו, חיוניותו לילדים ולזקנים ושימושיו בקוסמטיקה. בנוסף לזאת מציע הספר מספר מתכוני דבש, כגון: ממרחים לסנדוויצ`ים, ממתקים, עוגות ולחמים, עוגיות ורקיקים, מאכלים מתובלים רטבים, ריבות, שימורים ומשקאות.
פרסומת
לקט ספרים מאת ג'נט בורד
שם הספר |
---|
הדבש : מזון טבעי ומרפא |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של ג'נט בורד
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים