פורומים » בישול

ספרי בישול, עוגות, מתכונים, עוגיות, קינוחים ועוד.

+ הוסף הודעה חדשה

» נצפה 7571 פעמים מאז תחילת הספירה.

  • לפני 5 שנים ו-11 חודשים מה עם איזה "חמין" לימי חורף וצינה ? אברהם

    • לפני 5 שנים ו-11 חודשים אתה מרוקאי? שיווה (ל"ת)

      • לפני 5 שנים ו-11 חודשים מאוד. מאוד. אברהם

        • לפני 5 שנים ו-11 חודשים אברהם,באיזה חלק גיאוגרפי במרוקו נמצאת "מזט"? חמדת (ל"ת)

          • לפני 5 שנים ו-11 חודשים בין מרקש לרשדיה . אברהם

            • לפני 5 שנים ו-11 חודשים תודה , בעקבות תשובתך הסתכלתי במפה גוגל חמדת (ל"ת)

          • לפני 5 שנים ו-11 חודשים לבושתי הרבה , איני יודע. אולם אחותי הגדולה (שגרה בצפון), וודאי יודעת. בכל אופן זה כפר בגודל ב ני עיי"ש, לפני העליה ממדינות חבר העמים אברהם

        • לפני 5 שנים ו-11 חודשים בדיוק למה שאלתי:) אצלנו יש מין שעטנז של צ'ולנט וחמין מרוקאי. אבל הילדים לא אוהבים. אולי אנסה את המתכון שלך. נראה מבטיח. תודה. שיווה (ל"ת)

          • לפני 5 שנים ו-11 חודשים תנסי את המתכון "הפשוט" אברהם

            • לפני 5 שנים ו-11 חודשים השבת הכנתי חמין שהיה שילוב של שני המתכונים שלך. שיווה

              • לפני 5 שנים ו-11 חודשים את המין שהצליח לך (מגיע לך אחרי ההשקעה), ניתן לשדרג ולהוסיף קציצה.\ מתוקה \ חריפה (מה שהמרוקאים קוראים "סררה. עם אגוזים וצמוקים, על בסיס אברהם

                • לפני 5 שנים ו-11 חודשים טעות פרוידיאנית? :) שיווה

                  • לפני 5 שנים ו-11 חודשים אכן שגיאה קלידית. אברהם

                    • לפני 5 שנים ו-11 חודשים :) :) שבוע טוב גם לך!! שיווה (ל"ת)

                      • לפני 5 שנים ו-11 חודשים הנה המתכון לקציצת החמין אברהם

                        • לפני 5 שנים ו-11 חודשים תודה, תודה. היית זריז. רק שאלה מה זה קושט (משיה)? שיווה (ל"ת)

                          • לפני 5 שנים ו-11 חודשים קושט (משיה), כך מופיע באינטרנט.... אברהם

                            • לפני 5 שנים ו-11 חודשים תודה, מעניין שאני לא מכירה את התבלין הזה. אני חושבת שאתה צודק בקשר לבד. יש לי בדים שאני מכינה בהם גבינות זה בטח יתאים. שיווה (ל"ת)

                          • לפני 5 שנים ו-11 חודשים סוג של תבלין. יש אצל כל חנות תבלינים. אפשר להסתדר בלי זה, אבל זה מוסיף ארומה אברהם (ל"ת)

                        • לפני 5 שנים ו-11 חודשים אפשר גם עם שקיות ניילון לאפיה... בת-יה

                          • לפני 5 שנים ו-11 חודשים אבל אם שמים בניילון זה יוצא כמו קציצה? אצל אמא מגלגלים בנייר כסף (היום. פעם זה היה בד) שיווה

                            • לפני 5 שנים ו-11 חודשים המשך על הגזר... (לחצתי בטעות על האנטר...) בת-יה

                            • לפני 5 שנים ו-11 חודשים אני משתמשת ב: 2-3 שקיות אפיה ויוצרת גלילים קצרים. לעניין הגזר... בת-יה (ל"ת)

                            • לפני 5 שנים ו-11 חודשים גזר זה ירק זה לא תחליף לחלבון לילד הצמחוני. אנקה

                              • לפני 5 שנים ו-11 חודשים לא אוכל בשר הילד, מה לעשות? אני בחיפוש מתמיד אחרי תחליפים. והאמת שאני די מבינה אותו, אני בעצמי הייתי צמחונית שיווה

                                • לפני 5 שנים ו-11 חודשים את בורחת ממני או מהאחריות? אנקה

                                  • לפני 5 שנים ו-11 חודשים בתחליפים התכוונתי תחליפי בשר, למשל: שילוב של דגנים וקטניות נותן חלבון המהווה תחליף לחלבון מבשר. שיווה

                                    • לפני 5 שנים ו-11 חודשים חחח...טוב מאחריות אני מכירה עוד כמה שבורחים:) אנקה

            • לפני 5 שנים ו-11 חודשים רגע, רגע, דווקא אהבתי את העניין עם העדשים. זה בשבילי חידוש. גרונות הודו לא בישלתי מימיי אבל מוכנה לנסות, הודו זה בריא נכון? שיווה

    • לפני 5 שנים ו-11 חודשים ברשותך - אני רוצה קצת לתרום יעקב

      • לפני 5 שנים ו-11 חודשים סעיף 4 גם אנחנו עושים כך לפעמים. אברהם

    • לפני 5 שנים ו-11 חודשים אפשר לשאול מה בתפריט, omriqo

      • לפני 5 שנים ו-11 חודשים א. אתה מוזמן בכל עת בכייף. לגבי התפריט... אברהם

        • לפני 5 שנים ו-11 חודשים תודה רבה על ההזמנה omriqo

          • לפני 5 שנים ו-11 חודשים אהלן וסהלן. בערב אשלח לך דרכי תקשורת ולו"ז שאני בבית, והשאר - השמים הם הגבול. אברהם






©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ