ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
356 התעניינו בספר

תקציר הספר
מי יכול לעמוד בפני הניחוח המגרה העולה מן הגריל כאשר צולים בשר, דגים, ירקות, פירות ומטעמים אחרים?
בהכול על האש – ספרו מעורר ההשראה של "איש הגריל" דרור פילץ – תמצאו מתכונים לבשר, לעופות ולדגים אבל לא רק...דרור מלמד אותנו איך לעבוד עם הגריל כך שנפיק ממנו גם ארוחות בוקר ובראנץ' מדהימות, פיצות ומאפים ים-תיכוניים ואפילו מנות אחרונות. הדגים והבשר, חומרי הגלם הקלאסיים, זוכים אצלו לשידרוג, כך שלצד ההמבורגר האמריקאי המוכר מופיע גם מתכון להמבורגר משפחתי; אל הקבאב הרומני מצטרפים מתכונים של קבאב עיראקי, לבנוני ובלקני; וליד מתכון לדג דניס על פחמים נמצא גם נקניקיות דגים ביתיות, סינייה בורי ועוד. דרור מוסיף ומלמד עישון מהו ומציע מגוון מתכונים של בשרים, עופות ודגים מעושנים.
בין אם אתם משתמשים בגריל פחמים או בגז, אם תקראו היטב את ההקדמה ואת המתכונים עצמם, תוכלו תמיד להפתיע את בני המשפחה והחברים במנגל מהסרטים.

דרור פילץ מוכר לחובבי הבשר בעיקר בזכות "תורת העישון" שלו והסדנאות שהוא מעביר במטע האבוקדו שלו בגני יהודה. אבל דרור אינו נח לרגע; הוא מרבה לנסוע בארץ ומוצא מקורות לחומרי גלם מעולים, מבחר גדול של תבלינים, שמנים, מוצרי חלב ועוד. באמצעות הסדנאות והאירוחים הוא מצליח לחבר בין שתי אהבות גדולות שלו – אוכל ואנשים – ועושה זאת בכישרון רב כבר שנים רבות.










©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ