בישול איטלקי - כשר (כריכה רכה) / ישראל אהרוני

בישול איטלקי - כשר (כריכה רכה)

ישראל אהרוני








ספר בסדר דירוג של שלושה כוכבים
3.4
80% בנות
1 בנים   4 בנות
גיל ממוצע:54
941 התעניינו בספר


תקציר הספר
כל מה שרציתם לדעת על המטבח האיטלקי: כיצד להכין ארוחה איטלקית קלאסית, הסברים מפורטים על הכנת בצק לפסטה, על פסטה טרייה ופסטה יבשה. וכמובן - עשרות מתכונים נפלאים ופשוטים להכנה, מחולקים לשמונה פרקים: אנטיפסטי, פיצות ומיני מאפה, מרקים, פסטה, ירקות, מנות בשר, דגים ומנות אחרונות. ניחוחות טוסקנה, נופי סיציליה, עולים מבין התיאורים וכמובן, מהתמונות המרהיבות, החיות והססגוניות של הטוב שבצלמי האוכל הישראלים, חברו של אהרוני שחבר אליו למסע - נלי שפר.


רשימות קריאה בהן מופיע בישול איטלקי - כשר (כריכה רכה)

The Northern Exposure Cookbook: A Community Cookbook from the Heart of the Alaskan Riviera
a
אוסף ספרי הבישול שלי | שוקולדה בת 45 מרעננה רשימת הקריאה עודכנה לפני 6 שנים ו-5 חודשים



ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ