תפוחי-אדמה - אז מה אוכלים היום? # / איילת לטוביץ

תפוחי-אדמה

איילת לטוביץ

אז מה אוכלים היום?
יצא לאור ע"י הוצאת מודן, מכיל 63 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
199 התעניינו בספר

תקציר הספר
פוי, מטוגן, נימוח וחמאתי - תפוח-אדמה יהיה נוכח כמעט בכל ארוחה, בצורה זו או אחרת. הוא בן לוויה נהדר לכל מנת בשר ועוף, עומד בזכות עצמו ומככב בשלל מתכונים מעוררי תיאבון, כולם של תפוחי-אדמה, שקובצו לספרון זה. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ´.







©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ