על טעם ועל ריח / מט''ח

על טעם ועל ריח

מט''ח

יצא לאור ע"י הוצאת כללי,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
277 התעניינו בספר

תקציר הספר
תת כותרת: חידושי המדע לטיפוח מקורות המזון לבני נוער ולכל המשפחה תיאור הלומדה מה משותף לפלפלים כתומים, לדגים עמידים לקור ולוויטמינים שמקורם באצות? ומה הסיבה להופעתם על מדפי החנויות? אוכלוסיית בני-האדם גדלה בקצב מואץ, ועמה גדל הצורך לספק מזון לכולנו. במהלך השנים למדו בני-האדם לטפח בעלי-חיים וצמחים למאכל ולבצע פעולות, המשפיעות על הרכב המזון ועל טעמו, על צורתו ועל כמות התוצרת המתקבלת, וכל זאת תוך שמירה על איכות הסביבה ועל איכות המים שאנו שותים. בסביבת הלמידה על ועם ועל ריח תוכלו לפגוש חוקרים ישראלים, המסבירים בלשון קלה להבנה, בעזרת סרטי וידאו, בתמונות ובאיורים, את הפתרונות החדשניים לבעיית המזון עם תחילת האלף השלישי. סביבת הלמידה כוללת מטלות חקר, שהתלמידים מבצעים בעזרת המידע שבמאגר ובעזרת הפנייה למקורות מידע נוספים וכן קבוצות דיון שבהם ניתן להציג תוצרי חקר ורעיונות שונים על הנושא. נושאים ומטרות · בחינת שיטות שבהן חוקרים ישראלים מטפחים צמחים ובעלי חיים למאכל · היכרות עם האמצעים בהם משתמש המחקר המדעי בכדי להגדיל את מקורות המזון שאפשר לייצר · כיצד מאפשר המחקר המדעי לקיים חקלאות תוך שמירה על איכות הסביבה · התנסות בשיטת החקר-המדעי, תוך ניתוח של מחקרים אמיתיים







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ