איטלקי - אז מה אוכלים היום? / איילת לטוביץ'

איטלקי - אז מה אוכלים היום?

איילת לטוביץ'

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, מכיל 64 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
225 התעניינו בספר

תקציר הספר
פגטי, ברוסקטה, מוצרלה וסקלופינה... המטבח האיטלקי פרץ גבולות והגיע גם אלינו, בשפע מתכונים מהירים, מזינים ומגוונים. הטריות והרעננות של המטבח האיטלקי הופכות אותו מושלם למזג-האוויר שלנו ולאווירה הים-תיכונית שמסביבנו. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב. והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ