אוכל הודי - אז מה אוכלים היום?

איילת לטוביץ'



ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
351 התעניינו בספר

תקציר הספר
ההודים והתאילנדים משמשים בתבשילי הקארי לאינסוף צירופים, שהתבלינים נותנים להם את הניחוח, הטעם וההפתעה. המתכונים שלפניכם מוכיחים כי תבשילי הקארי אינם מחייבים זמן הכנה ארוך, וכי הצירופים הם רק פתח לדמיון. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ