מתכוני סין, יפן וקוריאה למטבח הישראלי / מריקו צ'וגיטה

מתכוני סין, יפן וקוריאה למטבח הישראלי

מריקו צ'וגיטה

יצא לאור ע"י הוצאת ידיעות אחרונות, בשנת 1980, מכיל 163 עמודים, תירגום: א. עמית.







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
258 התעניינו בספר

תקציר הספר
זהו הספר הראשון בעברית על בישול המזרח הרחוק שנכתב בישראל בידי שתי ילידות המזרח הרחוק, החיות בישראל זה שנים אחדות והעתיקו לכאן את המטבח שגדלו עליו. זהו ספר בישול מקורי, שיש בו כל הניחוח של המטבח של המזרח הרחוק, ומתכוניו פשוטים וקלים להכנה, וכל ישראלי יוכל לגוון בהם את מטבחו בלי קושי. זהו ספר בישול פשוט, השם דגש בעקרונות הבישול של המזרח הרחוק בשילוב עם יסודות התזונה הבריאה בכלל, והוא מביא מתכונים לעצלים אוהבי הגיוון המבקשים להתקין מאכל בן-רגע, ולאוהבי היצירה והטקס, הרוצים להנות מארוחה שלמה בסגנון המזרח הרחוק על כל גינוניה. זוהי גם חגיגה לאוכלים הצמחוניים, שימצאו כאן שפע מירשמים לבישול ירקות. זהו ספר בסיסי, המצטיין במתכונים שהכנתם אינה כרוכה בהוצאות מיוחדות ואף לא בשיטות מורכבות, וסוד משיכתו בנפלאות האקזוטיות שהוא מחולל בחומרים של יומיום, ההופכים כל ארוחה לחג.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ