Bon appetit - מילון למונחים גסטרונומיים / אורן גירון

Bon appetit

מילון למונחים גסטרונומיים

אורן גירון

יצא לאור ע"י הוצאת מטר, בשנת 2003, מכיל 173 עמודים, ספרי עזר » מילונים







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
603 התעניינו בספר

תקציר הספר
בין אם אכילה ובישול הם תחביב בשבילכם, ובין אם פרנסתכם בתחום האוכל, בין אם אתם אוהבי אוכל שמדלגים ממסעדה אחת לשניה בחיפוש אחר המנה המושלמת - בארץ או בחו"ל, ובין אם אתם אנשי עסקים שמארחים ומתארחים במסעדות - מילון זה מיועד לכל אחת ואחד מכם. זהו מילון מונחים מקצועיים מעולם הבישול והאוכל, נוח לעיון ומאיר עיניים. רוב המונחים במילון באים להבהיר מילים ומושגים אשר מופיעים לעתים קרובות בתפריטי מסעדות, במתכוני בישול ואפילו בכתוביות תרגום של תוכניות בישול בטלוויזיה. לנוחות ויעילות השימוש, עוצב המילון בגודל המתאים לנשיאה יום - יומית בתיק או בכיס ובוודאי לנסיעות מעבר לים. המונחים מתורגמים לאנגלית ולצרפתית, בכדי שלא תיתפסו לא מוכנים, ובעיקר רעבים, באחת מהמסעדות הנחשבות ביותר בעולם, או לחילופין בטברנה יוונית (שבה יוצע לכם תפריט באנגלית). כך שאם תמצאו את עצמכם, תוך צפייה בתוכנית בישול מיובאת, תוהים מה זה "שעלולים" או, במסעדת "ביסטרו" מתלבטים בין "שד הים" ל "בויאנט", ואיזה יין הולך עם המנה הזו: "מרלו" או "מוסקט", עיון חטוף במילון שלנו יעזור לכם להחליט. שף אורן גירון, מחבר הספר עוסק שנים רבות בעשייה קולינרית. את השכלתו בתחום, רכש בבית - הספר היוקרתי LE CORDON BLUE שם סיים את לימודיו בהצטיינות יתרה וזכה בתואר LE GRAND DIPLOME אורן הוא הבעלים והמנהל של חברת קייטרינג ובית - ספר לבישול, וכן כותב ומדבר על אוכל באמצעי התקשורת השונים.




לקט ספרים מאת אורן גירון
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אורן גירון






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ