מה, איך וכמה? בספר הבישול של חנה / חנה עמיהוד

מה, איך וכמה? בספר הבישול של חנה

חנה עמיהוד

יצא לאור ע"י הוצאת הוד עמי, בשנת 2003, מכיל 100 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
137 התעניינו בספר

תקציר הספר
הספר מיועד לכל אלה הרוצים להצליח בהכנת אוכל טעים, מזין ופשוט להכנה: אלה העושים צעדים ראשונים במטבח וגם אלה בעלי הניסיון. רגע לפני ש... רצים בין סופרמרקט לסופרמרקט לחפש תבלינים מיוחדים כמו טימין, מיורן וכד', עוברים מירקן לירקן כדי למצוא ירקות מיוחדים כמו בצלי שאלוט, נכנסים למכונית כדי לנסוע לשכונה אחרת להשיג בשר מעולה ומיושן... פותחים את ספר הבישול של חנה ומכינים מתכונים טעימים, מזינים וקלים להכנה ממצרכים שלרוב נמצאים בבית. הנוסחה היא - פשטות בהכנה! כדי להכין את המתכונים המופיעים בספר זה, תעשו שימוש במצרכים הנמצאים בכל בית ו/או שמאד קל להשיגם. את המתכונים המסובכים והמורכבים, שהכנתם נמשכת שעות, נשאיר לשף במסעדה! בספר תמצאו מתכונים של: סלטים מרקים תוספות פשטידות דגים בשרים מתוקים ועוגות. המחברת, חנה עמיהוד: "לאחר כמעט 45 שנה במטבח, 3 ילדים, 4 נכדים וארוחה משפחתית כל יום שישי, אני יכולה לגלות לכם סוד: אין כל בעיה להצליח במטבח!"







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ