בישול למתחילים / קייט פריאר

בישול למתחילים

קייט פריאר

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2002, מכיל 96 עמודים, תירגום: קרני אלון. בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
1960 התעניינו בספר

תקציר הספר
המדריך ללימוד צעדים ראשונים בבישול.כשר. 50 מתכונים נבחרים, צעד אחר צעד, עצות, קיצורי דרך, קניות, כיצד ומה לבשל? מדריך זה למבשלים מתחילים הוא הדבר הקרוב ביותר ליועץ צמוד במטבח. המדריך נוח לשימוש וכתוב בשפה ידידותית. גם טירונים יצליחו להכין מתכונים טעימים ומזינים ולרכוש את הידע הנחוץ בבישול להכנת ארוחות לכל הזדמנות וארוע. ספר הבישול האידיאלי למתחילים הציבו אותו על הדלפק או על השולחו וראו במבט מהיר: * 50 מתכונים בדוקים מפורטים שלב - אחר - שלב * כל הרכיבים, עזרי המטבח ושיטות ההכנה והבישול הדרושים לכל מתכון * צילומים של כל מתכון מוכן מלווים בהצעות הגשה * כיצד מודדים וקוצצים רכיבים וכיצד מכינים ציוד * הצעות ורעיונות למנות ראשונות קלות, לתוספות ולקינוחים להשלמת הארוחות










©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ