![]() |
|
|
תקציר הספר
הפבישה שלי עם עולם הבישול התרחשה בביל צעיר מאוד ודרך אפיית עוביות. אמי נרתעה מהטרחה הכרוכה בהכנתן, ואני התנדבתי ללוש וליצור בבצק עד שהוכתרתי בבית ל"מלכת העוגיות". מכאן ואילך החל סיפור האהבה הארוך שלי עם המטבח בכלל והתנור בפרט. הכנת עוביות אמנם דורשת קצת סבלנות וקמצוץ אהבה לעבודות המטבח, אבל בעיני עדיפה תמיד צלחת עוגיות מבוונת ומעניינת על פני עובות וקינוחים אחרים. לעוגיות, חוץ מטעמן ומראן המשובח, יש עוד יתרון נפלא - הן נשמרות לאורך זמן, אפשר לאחסן אותן בקופסאות ביתיות פרחוניות, ובשעת הצורך להגיש אותן על צלחת מרהיבה. אוסף המתנונים המובש בטפר סוקר למעשה את ההשפעות שעליהן בדלתי ואת מסורות האפייה שלמדתי במשך חיי. תמצאו כאן עירוב של עוניות ברמניות מהבית ה"יקה" שלי, עוביות אמריקניות מהתקופה שבה למדתי בישול בארה"ב, הרבה קלאסיקה צרפתית שספגתי בבית הספר לבישול בצרפת ומהעבודה במלון "ריץ" הפריזאי, וכן השפעה ארץ ישראלית רבה, לאור תבובות הקהל שבשבילו אני אופה במפעל הקייטרינג שלי. אני מזמינה אתכם לאפות וליהנות יחד איתי.
©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים