טעמים - אוכל, יין וחו"ל / צחי בוקששתר יוג'ין וולף

טעמים

אוכל, יין וחו"ל

צחי בוקששתר יוג'ין וולף

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2002, מכיל 177 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
386 התעניינו בספר

תקציר הספר
את הספר הזה בישלו שני אנשים, יוג'ין וולף שעורך את התכנית "טעמים" וצחי בוקששתר שמארח, מבשל ומדגים. "אוכל, יין וחו"ל" לוקח אותנו, דרך המתכונים והתמונות, לטיול במקומות בהם ביקרה התכנית האהובה הזאת. נמצא בו מתכונים מאיי יוון ומכפרים נידחים בקרואטיה, מתכונים של השפים הטובים בישראל ושל מסעדות שמבשלות אוכל עממי לפי ארץ המוצא של הבעלים. בספר נאספו המאכלים הטעימים והמוצלחים בתכנית, אלה שכולם אהבו לטעום, חגיגה של מאכלים ושל יין, עם המלצות מקצועיות על היין הנכון לכל מנה. צחי בישל במטבח של "טעמים" את המאכלים האלה, וגם במטבח הביתי - כולם מתכונים בגובה העיניים שקל להכין וטעים מאד לאכול.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ