ארוחה בטבע

מתכונים לחוויות בחיק הטבע

לאון אלקלעי

יצא לאור ע"י הוצאת כרטא, בשנת 2001, מכיל 129 עמודים, בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד


הוסף לסל
קנה חדש: ₪69.00 ₪62.10


קנה משומש: ₪50.00
הוסף לסל





ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
784 התעניינו בספר

תקציר הספר
ארוחה בטבע יכולה להיות פרויקט שלם של העמסת משאית ושולחן עץ וכלי פורצלן וגריל 4 מ' לצליית כבשים שלמות וארוחה בחברת 20 חברים, ומצד שני היא יכולה להיות אכילת מנת פלאפל ביחידות, בפינת - חן, בישיבה על סלע המשקיף אל נוף יפה, והיא אפילו יכולה להיות פיקניק על המרפסת. העיקר החוויה. את האוכל אפשר להכין במקום ואפשר להביא מהבית או לקנות בדרך - העיקר החוויה. מתכוני הארוחה בטבע הם מתכונים של מאכלים שאפשר להכין גם בבית, אבל הטבע הוא פינת - האוכל הכי יפה בעולם. המתכונים הם קווים מנחים לתפריטים ולמנות שאפשר לצאת אתן לפיקניק בטבע. מצד שני, להישאר עם הספר בבית ולחגוג אתו בפיקניק כהלכתו על המרפסת. מתכוני הספר הם מתכונים פשוטים הכוללים חומרים זמינים, כתובים בלשון עממית שווה לכל נפש. וכדי להשלים את החוויה, מלווים את הספר צילומים מרהיבים. לאון אלקלעי גדל במטבח הבולגרי והחל לבשל בצבא, כי הצבא לא הצליח לעמוד בציפיות הקולינריות שפיתח בבית. לימים פגש את המטבח הסיני והתאהב עד עמקי נשמתו. שני המטבחים הללו, הבלקני והסיני, מככבים במטבחו עד היום. לאון אלקלעי היה בעליה של מסעדת "גרגנטואה" ביפו ובעל תכנית הבישול "אצל לאון" בערוץ 2 של הטלוויזיה. הוא כותב על אוכל בעתונות וזהו ספרו הראשון.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ