פסטה-כל אחד יכול

לאי קרלו

פסטה-כל אחד יכול

לאי קרלו








ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
138 התעניינו בספר

תקציר הספר
כל אחד יכול להיות אמן פסטה בעזרת המתכונים הקלאסיים,
הטיפים השימושיים והסודות המקצועיים של השף האיטלקי קרלו לאי.
ספר זה ילמדכם בדיוק איך מכינים אנשי בולוניה את רוטב הבולונז (שם קוראים לו דווקא "ראגו"),
למה בגנואה מכינים פסטו כל כך נפלא ומדוע לעולם לא כדאי להזמין טלייטלה ברומא.
הטקסט המפורט והתמונות המרהיבות ידריכו אתכם, צעד אחר צעד, להכין ממיטב המתכונים של ספגטי,
פטוצ'יני, לזניה, רביולי, טורטליני וניוקי. המדריך המקיף של קרלו לבחירת המצרכים היבשים,
הגבינות האיטלקיות, הבשר, התבלינים בעצמכם - זה קל!
לטעמים אין אח ורע. אז גשו להרשים את החברים והמשפחה,
ואחר כך מזגו לעצמכם כוס של יין איטלקי טוב - הגיע הזמן לאכול פסטה!










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ