מה איך וכמה? בספר הבישול של חנה

חנה עמיהוד

מה איך וכמה? בספר הבישול של חנה

חנה עמיהוד

יצא לאור ע"י הוצאת הוצאת גבעול,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
110 התעניינו בספר

תקציר הספר
הספר מיועד לכל אלה הרוצים להצליח בהכנת אוכל טעים, מזין ופשוט להכנה: אלה העושים צעדים ראשונים במטבח וגם אלה בעלי הניסיון. לאחר כמעט 45 שנה במטבח, 3 ילדים, 4 נכדים, ארוחה משפחתית כל יום שישי - מצאתי את הדרךלהכין ארוחה מבלי "להיתקע" במטבח. הנוסחה היא - פשטות בהכנה - כדי להכין את המתכונים בעזרת ספר זה, תעשו שימוש במצרכים הנמצאים בכל בית ו/או שמאד קל להשיגם. את המתכונים המסובכים והמורכבים, שהכנתם נמשכת שעות, נשאיר לשף במסעדה ואנחנו נתרכז בהכנת אוכל טעים, מזין ופשוט להכנה.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ